House & Home magazine, het passend adres in de buurt voor al uw bouwvragen

Maanden of zelf jaren van plannen en dromen van een eigen huis.
Laat die mooie plannen en dromen niet stuk gaan door verkeerde keuzes bij het selecteren van uw vakmannen.

Bij in House & Home hebben we een selectie van vakmannen uit eigen streek bijeengebracht. Vakmannen waar u kan op rekenen om van uw woonst een thuis te maken. Onze magazines laten u toe om op elk passend moment eens een kijkje te nemen in de rubriek of rubrieken, die passen in uw bouw- of verbouwplannen. U kan ook gewoon eens het magazine ter hand nemen om even weg te dromen. We zijn ervan overtuigd dat u volgend jaar zal uitkijken naar de volgende editie. House & Home wordt bus-aan-bus bedeeld in zes verschillende regio's en is gratis verkrijgbaar bij diverse handelaars. Volg ons op Facebook en Instagram voor meer.

House & Home wordt bedeeld in zes regio's

Op onderstaande kaart kan u de regio's Aalter - Lievegem, Deinze - Nevele, Oudenaarde - Kruisem, Sint-Martens-Latem - Drongen, Waregem - Zulte en Destelbergen - Lochristi, waar House & Home wordt bedeeld, terugvinden. Klik op een pin om deze meer in detail te bekijken.

Heeft u het House & Home magazine niet ontvangen of wordt deze niet in uw regio bedeeld en u wenst graag een exemplaar te ontvangen? Heeft u interesse om in één of meerdere magazines te adverteren?

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord